17-01-2018 en del af Svanerejser.dk

Rejser til fantastiske Spanien

Tag til Spanien og oplev en rejse, du ikke troede fandtes her.
Svane Rejser tilbyder forskellige kør-selv ture, hvor du
kommer rundt i landet og får en mindeværdig ferie.


- en del af Svane Rejser - Lęs mere om rejser til Spanien

Rejser til Spanien

Spanien er et dejligt land. Mange forbinder måske landet med billige charterrejser og de mange danskere på Solkysten i de foregående årtider, men Spanien er mere end det. Sol og strand, ja, men også skøn kultur og spændende byer, er hvad landet kan byde på. Om vinteren kan man endda stå på ski på sneen oppe i bjergene. Lej en bil og udforsk landet på din egen måde, eller følg en af vores ruter.
- En ting er i hvert fald sikkert: I kommer ikke hjem uden gode og spændende oplevelser.


 

kongerejsen.jpg

Kongerejsen

Denne rejser fordeler sig over 3 af Spaniens storbyer: Barcelona, Madrid og Sevilla. Vi har udvalgt tre skønne hoteller i hver by, der er med til at give en god oplevelse. På én rejse kan du nå at opleve Spaniens hovedstad, Gaudís utrolige bygninger og Sevillas hyggelige gader.

Læs om rejsen rundt i 3 af Spaniens store byer 


kørselvandalusien.jpg

Kør-selv i andalusien

Flyv til Malaga og tag på en 8 dages rejse rundt i Andalusien. Her får du besøgt byerne Sevilla, Granada, Córdoba, Jerez, La Linea og Ronda - alt sammen inden du rejser hjem igen fra Malaga. Eller prøv samme tur, men med byen Carmona på din vej.

Se mere information om kør-selv tur i Andalusien


mosaik af andalusien.jpg

Mosaik af Andalusiens historie

Denne kør-selv ferrie bringer dig rundt i nogle af de mange Paradores, der findes i Spanien. Paradores er gamle klostre, slotte, borge og andre bygninger, som er omdannet til hoteller med en god atmosfære. På denne rute overnatter du på 5 forskellige Paradores i områder med masser af historie.

Læs om kør-selv ture rundt i Andalusiens historie


Læs mere óm vores rejser med dansk rejseleder her: www.rejser-med-dansk-rejseleder.dk